Wij verwelkomen u graag in onze gezellige winkel!

De gastvrijheid en deskundigheid blijft vanzelfsprekend als vanouds, even als de winkel zelf, de gezellige en ongedwongen sfeer waarbij de kids zich snel thuis voelen, blijft uiteraard zoals u altijd van ons gewend was.

Suggesties van klanten zijn natuurlijk altijd welkom. Daarbij concentreren wij ons vooral op de tieners die tussen de wal en het schip vallen, dus voor de grotere jongens en meiden die nergens terecht kunnen.

Voor de papa’s en mama’s staat als van ouds de koffie klaar! En moeten de kids even op elkaar wachten, dan kunnen ze zich vermaken met de wii spel computer.

Trendy, comfortabel in combinatie met jeans en daarnaast oog voor detail zijn de kernwoorden van Highschool Cafe.

Dus COME IN and FIND OUT.

0
OPEN SINDS
0
DAGEN IN DE WEEK
0
VERSCHILLENDE MERKEN
0
BROEKEN VERKOCHT

De filosofie die wij hanteren bij Highschool Cafe

LIVE-LEARN-GROW

In de paar jaar dat ik me nu in de kinderkleding begeef, merk ik dat de kindjes steeds sneller groot worden, vroeg wijs, weten heel goed wat ze willen en wat ze wel en niet mooi vinden.

Kleine volwassenen met een eigen mening en een eigen stijl.

Van het kleine jongentje van 4 jaar tot de twijfelende puber die naar de middelbare school gaat en alles er tussen in, het jongentje van 4 jaar weet heel goed wat hij wil en met een beetje sturing hier en daar gaat hij super trots de winkel uit met net zo,n stoere spijkerbroek als papa maar dan in zijn eigen maat.

De twijfelende puber heeft zijn plekje nog niet helemaal veroverd, heeft een beetje zelfvertrouwen nodig, wil wel maar wil ook nog niet teveel opvallen. Wat een goed gevoel als hij vol zelfvertrouwen de deur uitgaat en de volgende keer verteld dat het toch wel een hele geslaagde combi was, dat maakt mijn werk zo leuk. Ze begrijpen, in ze verplaatsen en bedenken waar zij zich happy in voelen. Mijn gedachten qua collectie ligt vooral bij de tieners, die toch al zo vaak niet kunnen slagen omdat het vaak te kinderachtig is. Automatisch is het dan voor de kleintjes ook heel eigenwijs.

Elke keer weer bedenken waar de jong volwassenen in gezien willen worden, zich goed in voelen en graag dragen. De 4 Jarige jongens, de trendy jongens en de shy guys.

Sandra.

DE MERKEN DIE WIJ VERKOPEN
VOOR DE MEISJES

DE MERKEN DIE WIJ VERKOPEN
VOOR DE JONGENS

Benieuwd naar waar wij zitten?